Arančini meistrai
Vilniuje jau keletą metų „Arančini meistrai“ gamina aukso spalvos ryžių kamuoliukus su skirtingais įdarais. Save vadina meistrais, nes jų darbščios rankos jau suformavo tūkstančius šių skanių rutuliukų ir jie bene vieninteliai specializuojasi „arančini“ gaminimu Lietuvoje. Na, o pats „arančini“ yra vienas žinomesnių siciliečių patiekalų. Traškus išorėje ir sultingas, bei turtingas skoniu viduje. Arančini ryžių rutuliukai yra gaminami su įvairiais įdarais ir kepami gerai įkaitintame aliejuje.
Mums „Arančini meistrai“ siūlo jau pagamintus ir specialia technologija užšaldytus „arančini“ kamuoliukus. Todėl Jums reikės vos kelių minučių ir gerai įkaitusios orkaitei, kad galėtumėte mėgautis nuostabiu sicilietišku skoniu!