Arančinai su ožkos sūriu, rikota ir špinatais

Arančinai su ožkos sūriu, rikota bei špinatais, 600 g (šaldyti)

12.90  / vnt.

Svoris: 0.6 kg

Galioja ne mažiau kaip 27 d.
12.90  / vnt.
vnt
Pradėti apsipirkimą

MAISTINĖ VERTĖ 100 G PRODUKTO: energinė vertė: 799 kJ / 191 kcal. Riebalai 8,8 g, angliavandeniai 21,5 g, iš kurių cukrų 3,0 g, skaidulinės medžiagos 1,2 g, baltymai 5,9 g, druska 1,12 g.

Informacija apie produktą

PRODUKTO APRAŠYMAS

Arančinai su ožkos sūriu, rikota bei špinatais – tai rankų darbo rizoto rutuliukai, išsiskiriantys aukštos kokybės ingredientais ir subtiliu skoniu. Įdaras iš rikotos, varškės, ožkos sūrio ir špinatų suteikia kremišką tekstūrą, švelnų sūrio skonį ir subtilų daržovių poskonį. Natūralūs prieskoniai ir česnakai dar labiau išryškina skonio harmoniją. Šaldyti arančinai užšaldyti šokiniu būdu leidžia namuose lengvai paruošti gardų patiekalą.

Maistingumas ir nauda
Šis patiekalas yra subalansuotas baltymų ir angliavandenių šaltinis, o įdaras praturtintas kalciu bei baltymais iš sūrio ir varškės. Špinatai suteikia vitamino A, C ir skaidulų, todėl arančinai yra maistingas pasirinkimas visai šeimai. Dėl švelnios tekstūros ir natūralių ingredientų šie arančinai gali būti tinkami ir vaikų mitybai, ypač tiems, kurie jau įpratę prie sūrio ir daržovių patiekalų.

Kulinariniai pritaikymai
Šaldytus arančinus rekomenduojama kepti orkaitėje su vėjelio funkcija 220°C temperatūroje apie 18 minučių, kol paviršius įgaus auksinį atspalvį. Puikiai tinka tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiek kaip užkandis įvairioms progoms. Patogus ir greitas pasirinkimas, leidžiantis namuose mėgautis tikru itališku skoniu.


SUDĖTIS: aukštos kokybės rizoto ryžiai, baltas vynas, daržovių sultinys, svogūnas, česnakas, pomidorai, alyvuogių aliejus, kiaušinis, panko džiūvesėliai, ciberžolė, druska, pipirai. Įdaro sudėtis: rikota, varškė, ožkos sūris, špinatai, česnakai, druska.


LAIKYMO SĄLYGOS: ne aukštesnėje nei -18 °C temperatūroje. Pakartotinai neužšaldyti.


KILMĖS ŠALIS: Lietuva


PAKAVIMAS: popierinė dėžutė, maistui pritaikyta, su skaidriu langeliu.


APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ

Vilniuje jau keletą metų „Arančini meistrai“ gamina aukso spalvos ryžių kamuoliukus su skirtingais įdarais. Save vadina meistrais, nes jų darbščios rankos jau suformavo tūkstančius šių skanių rutuliukų ir jie bene vieninteliai specializuojasi „arančini“ gaminimu Lietuvoje. Na, o pats „arančini“ yra vienas žinomesnių siciliečių patiekalų. Traškus išorėje ir sultingas, bei turtingas skoniu viduje. Arančini ryžių rutuliukai yra gaminami su įvairiais įdarais ir kepami gerai įkaitintame aliejuje.


Skaitykite daugiau čia >>

Arančinai su ožkos sūriu, rikota bei špinatais, 600 g (šaldyti)

12.90  / vnt.

Svoris: 0.6 kg

Galioja ne mažiau kaip 27 d.
12.90  / vnt.
vnt
Pradėti apsipirkimą

MAISTINĖ VERTĖ 100 G PRODUKTO: energinė vertė: 799 kJ / 191 kcal. Riebalai 8,8 g, angliavandeniai 21,5 g, iš kurių cukrų 3,0 g, skaidulinės medžiagos 1,2 g, baltymai 5,9 g, druska 1,12 g.

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS