Jautienos Guru
“Jautienos guru” – tai itin modernus mėsos brandinimo cechas, kuris šiuo metu specializuojasi jautienos brandinime. Įmonė įsikūrusi Šakių rajone bendradarbiauja su keletu Lietuvos ūkių tiekiančių kokybiška jautieną. Šio projekto dėka ūkininkai gali tik auginti galvijus ir nesirūpinti jų perdirbimu, išpjaustymu ir brandinimu. Lietuvoje labai trūko kokybiškų ir modernių mėsos perdirbimo cechų, kurie aptarnautų smulkiuosius ūkininkus, todėl „Jautienos guru“ dėka kokybiškos jautienos, užaugintos Lietuvos ūkiuose, galime tiekti daugiau.
„Jautienos guru“ ceche yra šokinio šaldymo kamera, kuri produkcijos galiojimą gali prailginti, nesumažinant jos kokybės, net iki metų laiko. Mėsos brandinimo kameroje įmonė gali mėsą brandinti ne tik sausu brandinimo būdu, bet ir taiko Himalajų druskų brandinimo technologiją. Ši technologija mėsą prisotina įvairiais mineralais bei veikia kaip antioksidantas, kuris paverčia mėsą dar vertingesne maistine prasme. Įmonė turi galimybes ne tik perdirbti, brandinti, išpjaustyti ar pagaminti pusgaminių, bet ir visus šiuos procesus atlikti ekologiniu būdu.