Aštrūs vištienos sparneliai (be konservantų ar stabilizatorių)
8.25 € - 10.61 € / vnt.11.79 € / kg
Svoris: 0.7 - 0.9 kg
Informacija apie produktą
PRODUKTO APRAŠYMAS
Aštrūs vištienos sparneliai, pagaminti iš 97% aukštos kokybės vištienos mėsos, yra be konservantų ir stabilizatorių. Sparnelių sudėtis praturtinta aromatingais prieskoniais, tokiais kaip aitriosios ir saldžiosios paprikos, imbierai, kmynų sėklos, ciberžolės bei juodieji pipirai. Saulėgrąžų aliejus ir subalansuotas daržovių bei prieskonių mišinys, kuriame yra pastarnokų, morkų, svogūnų ir petražolių, suteikia sparneliams ne tik intensyvų skonį, bet ir malonią tekstūrą. Šie sparneliai – tai puikus pasirinkimas norintiems pasimėgauti pikantišku skoniu.
Maistingumas ir nauda
Vištienos sparneliai yra puikus baltymų šaltinis, suteikiantis ilgalaikės energijos ir naudingų maistinių medžiagų. Prieskoniai, tokie kaip imbieras ir aitriosios paprikos, natūraliai praturtina patiekalą antioksidantais bei skatina virškinimą. Tai maistingas pasirinkimas, puikiai tinkantis tiek aktyviam gyvenimo būdui, tiek jaukiems šeimos pietums.
Kulinariniai pritaikymai
Aštrūs sparneliai puikiai tinka kepti orkaitėje, grilyje ar keptuvėje. Kepdami orkaitėje 200–220°C temperatūroje, šie sparneliai iškeps vos per 25–30 minučių, o ant grilio – per 15–20 minučių, suteikdami gardžią traškią plutelę. Juos galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą su lengvomis daržovių salotomis ar traškučiams prilygstančiomis bulvių skiltelėmis. Šie sparneliai taip pat taps mėgstamiausiu užkandžiu vakarėliuose ar draugų susibūrimuose.
SUDĖTIS: vištienos petukai ir vidurinės sparnelių dalys 97%, saulėgrąžų aliejus, druska, prieskonių mišinys (pastarnokai, morkos, svogūnai, petražolės, cukrus, maltodekstrinas, česnakai, ciberžolės, salierai, imbierai, porai, sausi palmių riebalai), saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos, kmynų sėklos, juodieji pipirai.
LAIKYMO SĄLYGOS: nuo -2 iki +4 °C. Atidarius pakuotę laikyti nuo -2 iki +4 °C temperatūroje ir suvartoti per 48 val., bet ne ilgiau negu vartojimo termino pabaiga.
APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ
Utenos rajone įsikūręs ūkininkas Dijokas nesitikėjo, kad triušių auginimas Lietuvoje bus perspektyvi gyvulininkystės šaka. Tačiau kokybiškai užaugintos triušienos paklausa yra didelė todėl ūkininkas plečia savo veiklą, asortimentą, bei modernizuoja ūkį. Šiendien ūkininkas Paulius Dijokas ne tik pats augina, bet paruošia triušieną, bei vištiena savo modernioje skerdykloje.