Viščiukas broileris, gabaliukais
16.46 € - 26.75 € / vnt.10.29 € / kg
Svoris: 1.6 - 2.6 kg
MAISTINĖ VERTĖ 100 G PRODUKTO: energinė vertė: 611 kJ / 146 kcal. Riebalai 6,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, angliavandeniai 0,0 g, iš kurių cukrų 0,0 g, skaidulinės medžiagos 0,0 g, baltymai 22,5 g, druska 0,1 g. Vitaminai ir minrelai: vitaminas B6 0,5 mg, vitaminas B12 0,3 μg, vitaminas B3 (Niacinas) 10,3 mg, forforas 200 mg, selenas 22 μg, kalis: 250 mg, geležis 1,5 mg, cinkas 1,0 mg.
Informacija apie produktą
PRODUKTO APRAŠYMAS
Viščiukas broileris, auginamas ne mažiau nei 70 dienų, supjaustytas patogiais gabaliukais, idealiai tinka greitam ir maistingam patiekalui visai šeimai. Mėsa išlieka aukštos kokybės ir išskirtinio skonio, nes viščiukai buvo auginami natūralioje aplinkoje. Supjaustyti gabaliukai palengvina gaminimą ir suteikia galimybę greitai paruošti subalansuotus patiekalus.
Maistingumas ir nauda
Šis viščiukas – puikus baltymų šaltinis, prisidedantis prie raumenų vystymosi ir sveikatos. Jo mėsa turi mažai riebalų, todėl tinka norintiems maitintis sveikai ir subalansuotai. Šis produktas taip pat tinka visai šeimai, įskaitant mažylius, kuriems svarbu gauti pakankamai maistingų medžiagų.
Kulinariniai pritaikymai
Supjaustytas viščiuko broileris yra labai patogus ir universaliai naudojamas. Tinka greitam kepimui, troškinimui, grilinimui ar gaminant šašlykus. Puikiai tinka tiek kasdieniams patiekalams, tiek šventiniams vakarienės stalui.
LAIKYMO SĄLYGOS: nuo -2 iki +4 °C. Atidarius pakuotę, laikyti nuo -2 iki +4 °C temperatūroje ir suvartoti per 48 val., bet ne ilgiau negu vartojimo termino pabaiga.
KILMĖS ŠALIS: Lietuva
APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ
Utenos rajone įsikūręs ūkininkas Dijokas nesitikėjo, kad triušių auginimas Lietuvoje bus perspektyvi gyvulininkystės šaka. Tačiau kokybiškai užaugintos triušienos paklausa yra didelė todėl ūkininkas plečia savo veiklą, asortimentą, bei modernizuoja ūkį. Šiendien ūkininkas Paulius Dijokas ne tik pats augina, bet paruošia triušieną, bei vištiena savo modernioje skerdykloje.