
Marinuota mėsinio viščiuko puselė
8.79 € - 14.29 € / vnt.10.99 € / kg
Svoris: 0.8 - 1.3 kg

Informacija apie produktą
PRODUKTO APRAŠYMAS
Marinuota mėsinio viščiuko puselė – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvai paruošiamus ir skanius patiekalus. Viščiuko puselė marinuojama su česnaku, saldžiąja paprika, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais, todėl jos skonis yra itin išraiškingas. Naudojama 97% mėsos, užtikrinant aukštą kokybę ir natūralumą.
Maistingumas ir nauda
Mėsinio viščiuko puselė – tai baltymų šaltinis, puikiai tinkantis subalansuotai mitybai. Česnakas pasižymi natūraliomis antibakterinėmis savybėmis, o kmynų sėklos gerina virškinimą. Viščiukas yra lengvas ir maistingas, todėl tiks visai šeimai, įskaitant mažus valgytojus, kurie vertina skanų ir sotų maistą.
Kulinariniai pritaikymai
Marinuota mėsinio viščiuko puselė tinka tiek kepimui orkaitėje, tiek griliuje. Kepant 200°C temperatūroje, ji bus paruošta per 30-35 minutes ir taps traški bei sultinga. Puikiai derės su įvairiomis daržovėmis, ryžiais ar bulvėmis, todėl idealiai tinka tiek kasdieniams, tiek šventiniams patiekalams.
SUDĖTIS: mėsinis viščiukas 97%, druska, prieskonių mišinys (česnakas, saldžioji paprika, juodieji pipirai), cukrus, kmynų sėklos, saulėgrąžų aliejus.
LAIKYMO SĄLYGOS: nuo -2 iki +4 °C. Atidarius pakuotę laikyti nuo -2 iki +4 °C temperatūroje ir suvartoti per 48 val., bet ne ilgiau negu vartojimo termino pabaiga.
KILMĖS ŠALIS: Lietuva
APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ
Utenos rajone įsikūręs ūkininkas Dijokas nesitikėjo, kad triušių auginimas Lietuvoje bus perspektyvi gyvulininkystės šaka. Tačiau kokybiškai užaugintos triušienos paklausa yra didelė todėl ūkininkas plečia savo veiklą, asortimentą, bei modernizuoja ūkį. Šiendien ūkininkas Paulius Dijokas ne tik pats augina, bet paruošia triušieną, bei vištiena savo modernioje skerdykloje.