
Rabarbarų cukatos juodajame šokolade, 150 g
8.79 € / vnt.
Svoris: 150 g

MAISTINĖ VERTĖ 100 G PRODUKTO: energinė vertė: 391 kcal / 1636 kJ Riebalų 21,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 13,0 g, angliavandenių 34,0 g, iš kurių cukrų 32,0 g, baltymų 4,1 g, druskos 0,04 g.
Informacija apie produktą
PRODUKTO APRAŠYMAS
Saldžiarūgštės rabarbarų cukatos, dvelkiančios nostalgišku pavasario skoniu, apgaubtos sodraus 70 % kakavos juodojo šokolado glajumi ir pabarstytos kvapniais kakavos milteliais. Šis derinys džiugina išraiškingu skoniu ir subtiliu kontrastu tarp švelnaus rūgštumo bei šokolado kartumo.
Maistingumas ir nauda
Rabarbarai pasižymi gaivinančiu skoniu ir natūraliu rūgštingumu, o juodasis šokoladas su dideliu kakavos kiekiu – antioksidantais. Tai ne tik malonumas gomuriui, bet ir kruopščiai suderinta sudėtis be nereikalingų priedų.
Kulinariniai pritaikymai
Puikus pasirinkimas prie kavos ar arbatos, vaišėms su draugais ar mažam kasdieniam džiaugsmui. Šios cukatos taip pat gali tapti išraiškingu desertų akcentu.
SUDĖTIS: juodas šokoladas 50,5% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis rapsų lecitinas), rabarbarų cukatos 48% (rabarbarai, cukrus), kakavos milteliai 0,5%. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 70 %. Gali būti pieno, žemės riešutų, riešutų pėdsakų.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti tamsioje sausoje vėsioje vietoje, 18+-3 °C
KILMĖS ŠALIS: Lietuva
APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ
“Žali žali” tai skonių atradimai kiekvienam. Nuo valgomųjų daigų iki šokoladinių skanėstų ir saldainių, kuriuos augina ir kuria Vincas Benevičius kartu su žmona Indre. “Žali Žali” produktai gimsta Kauno rajone, o valgytojus jie pasiekia visoje Lietuvoje. Vincas kartu su nuostabių darbuotojų komandą rūpinasi, kad jų produktai būti aukščiausios kokybės ir džiugintų tiek didelius, tiek mažus. ”Žali žali” komanda kruopščiai atrenka sėklas, kurias naudoja daiginimui, taip pat pasitelkia išmaniąsias technologijas stabilioms aplinkoms sąlygoms užtikrinti, bei nepamiršta švelnių rankų prisilietimo. “Žali žali” – ne tik visa puokštė aukščiausios kokybės daigų, bet ir aibė kitų iš gamtos atėjusių produktų – džiovintų vaisių ir daržovių, cukatų, džiovintų daigintų sėklų gaminių, sirupų, bei aliejų. Mylintiems saldumynus jie sukūrė šokoladinę liniją ir kasdien ieško naujų idėjų kaip pradžiuginti gomurį, kas padeda atrasti gyvenimo skonius ir spalvas, kas kasdienį šeimos stalą ar užkandžiavimą paverčia skonių atradimais!