Arančinai su jautienos bolonijos padažu ir žirneliais, 600 g (šaldyti)
12.90 € / vnt.
Svoris: 0.6 kg
MAISTINĖ VERTĖ 100 G PRODUKTO: energinė vertė: 967 kJ / 231 kcal. Riebalai 10,4 g, angliavandeniai 24,7 g, iš kurių cukrų 4,2 g, skaidulinės medžiagos 1,7 g, baltymai 8,7 g, druska 1,32 g.
Informacija apie produktą
PRODUKTO APRAŠYMAS
Vienintelis Lietuvoje specializuotas išskirtinės kokybės produktas – arančinai. Ištisus du metus kurti, testuoti ir jau visų pamėgti arančinai – rankų darbo rizoto rutuliukai su įvairiais skirtingais įdarais bei natūraliais ingredientais. Per du metus jų buvo parduota labai daug, todėl pasiteisinus pačiam produktui buvo sukurta šaldyta arančinų serija. Tai tas pats rankų darbo produktas, kuris užšaldytas šokiniu būdu specialia technologija ir nesunkiai iškepamas namuose orkaitėje.
Arančinai tinka įvairioms progoms, tiek kaip patiekalas, tiek kaip užkandis.
Rekomendacijos paruošimui:
Orkaitę su vėjelio funkcija įkaitinti iki 220 laipsnių temperatūros. Į skardą sudėti šaldytus arančinus ir kepti 18 minučių.
SUDĖTIS: aukštos kokybės rizoto ryžiai, baltas vynas, daržovių sultinys, svogūnas, česnakas, pomidorai, alyvuogių aliejus, kiaušinis, panko džiūvesėliai, ciberžolė, druska, pipirai. Įdaro sudėtis: brandinta jautiena, pomidorai, salieras, svogūnas, česnakas, kuminas, paprikos milteliai, druska, pipirai.
LAIKYMO SĄLYGOS: ne aukštesnėje nei -18 °C temperatūroje. Pakartotinai neužšaldyti.
PAKAVIMAS: popierinė dėžutė, maistui pritaikyta, su skaidriu langeliu.
APIE ŪKĮ / GAMINTOJĄ
Vilniuje jau keletą metų „Arančini meistrai“ gamina aukso spalvos ryžių kamuoliukus su skirtingais įdarais. Save vadina meistrais, nes jų darbščios rankos jau suformavo tūkstančius šių skanių rutuliukų ir jie bene vieninteliai specializuojasi „arančini“ gaminimu Lietuvoje. Na, o pats „arančini“ yra vienas žinomesnių siciliečių patiekalų. Traškus išorėje ir sultingas, bei turtingas skoniu viduje. Arančini ryžių rutuliukai yra gaminami su įvairiais įdarais ir kepami gerai įkaitintame aliejuje.