Kaip kam kombučia

Kaip kam kombučia istorija prasidėjo dar 2002 metais, kai buvo ieškoma tobulo gėrimo, kuriuo norėtųsi atsigaivinti po aktyvios dienos. Po ilgų ieškojimų ir eksperimentavimų galiausiai pavyko sukurti tai, kas įkūnija kolektyvui svarbias vertybes:

rūpestingumą, tvarumą, aukščiausią kokybę, dėmesį detalėms, meilę gamtai, aplinkai ir sau, draugystę. Tai tiesiog geras, skanus, išieškotas gėrimas, kuriuo norisi dalintis su Jumis. Patiks jis ar ne, spręsti Jums. Žodžiu – Kaip Kam! 🙂

O kombučia tai natūraliai fermentuotas arbatos gėrimas, kurio fermentaciją atlieka mielių ir bakterijų kolonija. Fermentacijos metu arbatoje esantis cukrus mielių ir bakterijų pagalba yra paverčiamas į probiotikus, enzimus ir angliarūgštę (gėrimas natūraliai gazuotas). Taip pat išlaikomos visos naudingas žaliosios arbatos savybės.

Kombučiai gaminti naudojami tik ekologiški ingredientai, gamyba vykdoma mažomis, kontroliuojamomis partijomis, kreipiant dėmėsį į kiekvieną detalę.

Gėrime nėra jokių pridėtinių konservantų, saldiklių ar kitų priedų, nes dėl žemo PH jis natūraliai atsparus gedimui. Nepasterizuotas, ko pasekoje lieka gyvas ir išlaiko visas naudingas savybes.

 

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS