RECEPTAS | Viščiukų šlaunelės su bulvėmis ir šonine, troškintos grietinėlės ir špinatų padaže
JUMS REIKĖS (5 porcijoms):
– 900 g viščiukų šlaunelių (5 gabalėlių)
– 3 v. š. sviesto
– 1 a. š. rūkytos paprikos
– 1 a. š. džiovintų prieskoninių žolelių
– ½ a. š. druskos
– ½ a. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų
– 1 svogūno
– 4 skiltelių česnako
– 100 g karštai rūkytos šoninės
– 500 g mažų bulvių
– 1 a. š. džiovintų prieskoninių žolelių
– 1 a. š. druskos
– 1 stiklinės (250 ml) vištienos sultinio
– 1 stiklinės (250 ml) riebios grietinėlės (35-36 proc.)
– 140 g špinatų lapelių
– 70 g tarkuoto kietojo sūrio