RECEPTAS | Sicilietiška vištienos sriuba

JUMS REIKĖS (8 porcijoms):

– 1 naminio viščiuko kulšelės, sparnelių ir nugarėlės
– 1 didesnio svogūno
– 4 lapkotinio saliero kotų
– 2 didesnių morkų
– 2 saldžiųjų paprikų
– 2 vidutinio dydžio bulvių
– 4 česnako skiltelių
– 1 skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
– 4-5 v. š. smulkios formos makaronų
– poros laurų lapelių
– kelių čiobrelio šakelių
– 2-2,5 litrų vandens sultinio virimui
– šviežių petražolių puokštės
– druskos, cukraus ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
– alyvuogių aliejaus kepti

Patiekti:

– tarkuoto kietojo sūrio
– itališkos duonos
– ypač tyro alyvuogių aliejaus
– kapotų petražolių

GAMINIMO EIGA:

Šį receptą paruošė Renata iš Sezoninė virtuvė. Visą gaminimo eigą RASITE ČIA.

Skanaus!

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS