Karštai rūkytas šamas proginėje pakuotėje

Karštai rūkytas šamas proginėje pakuotėje

21.90  / vnt.

Galioja ne mažiau kaip 10 d.
21.90  / vnt.
vnt
Pradėti apsipirkimą

Informacija apie produktą

LAIKYMO SĄLYGOS: nuo 0 iki +6 °C.


PRODUKTO APRAŠYMAS:

Auginama Lietuvoje be streso, švariai, su meile.
Rūkomas juodalksnio dūmuose, be jokių dirbtinių dūmo skonio priedų.
Puikaus skonio ir išvaizdos: tiesus, gražios vario spalvos.
Supakuotas į elegantišką baltą dėžutę.
Žuvys maitinamos specialiais subalansuotais pašarais, pagamintais iš natūralių produktų.
Be antibiotikų, hormonų ar kitų augimą skatinančių priedų.
Neturi jūrinėms žuvims būdingų žalingų cheminių junginių (pvz. metilgyvsidabrio), todėl puikiai tinka nėščiosioms, žindyvėms ir vaikams.
Puikaus skonio ir išvaizdos: tiesus, gražios vario spalvos.
Ruošiamas specialiai Jums, pagal išankstinį užsakymą, kad Jūsų namus pasiektų šviežias.
Neturi ašakų, labai mažai kaulų.
Neturi dumblo skonio.

Kokybės ir šviežumo garantija

Kokybei užtikrinti turėjome iki mažiausių smulkmenų ištobulinti paruošimo ir rūkymo procesą. Žuvį pagauname iš baseinų, tuoj pat skrodžiame ir sūdome. Nenaudojame jokių žalingų cheminių medžiagų. Vėliau, diena ar dvi prieš pristatymą, rūkome juodalksnio dūmuose. Klientai įvertino – šio medžio dūmuose rūkoma žuvis pati skaniausia. Unikalus rūkymo receptas užtikrina puikų skonį, aromatą ir išvaizdą. Po rūkymo žuvį paliekame atvėsti, kad ji “subręstų” ir taptų dar skanesnė. Vėliau šamą pakuojame ir šviežią pristatome Jums!

Informuojame

Gali būti nedidelis kiekis kraujo prie pagrindinio kaulo, nes pagamintas ypač šviežiai. Tai nekeičia produkto kokybės. Kraujas termiškai apdorotas, šamą vartoti saugu.

Keletas patarimų

Rūkytą šamą skaniausia valgyti kai jis yra atšildytas iki kambario temperatūros.
Jeigu norite, kad rūkytas šamas ilgiau išliktų šviežias, tuomet laikykite jį sausai šaldytuve, įvynioję į popierių, o ne maišelyje.
Jeigu mėgstate valgyti aštriau, rekomenduojame išbandyti rūkytą šamą su juoda duona ir marinuotais aštriaisiais pipirais.
Žmonės mėgsta pasigaminti sumuštinukų su karštai rūkytu šamu.

Kaip pjaustyti karštai rūkytą šamą
Dailiai atpjauti šamo nepavyks, jei mėginsite jį perjauti skersai.
Negadinkite peilių pjaudami stuburą.
1. Perjaukite iš pilvo pusės išilgai stuburo, nuo šonkaulių link uodegos. Šonkaulių pjauti nereikia.
2. Pjaukite iki pat uodegos galiuko, vesdami peilį šalia stuburo.
3. Nulaužkite stuburą ties jo pradžia. „Atverskite“ perpjautą šamą lyg knygą.
4. Šamo mėsytė gražiai atsiskiria nuo odos. Stuburo kaulas lengvai išimamas uodegos kryptimi.


Karštai rūkytas šamas proginėje pakuotėje

21.90  / vnt.

Galioja ne mažiau kaip 10 d.
21.90  / vnt.
vnt
Pradėti apsipirkimą

Atsiliepimai!

Nenusivyliau nė karto Viskas puiku Ačiū jums!

Regina

Viskas super, tiek maistas, tiek aptarnavimas, aciu jums!

Dina

Super, viskas buvo laiku, skanu ir estetiška. Šaunuoliai

Danguole

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS