RECEPTAS | Sicilietiška vištienos sriuba
JUMS REIKĖS (8 porcijoms):
– 1 naminio viščiuko kulšelės, sparnelių ir nugarėlės
– 1 didesnio svogūno
– 4 lapkotinio saliero kotų
– 2 didesnių morkų
– 2 saldžiųjų paprikų
– 2 vidutinio dydžio bulvių
– 4 česnako skiltelių
– 1 skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
– 4-5 v. š. smulkios formos makaronų
– poros laurų lapelių
– kelių čiobrelio šakelių
– 2-2,5 litrų vandens sultinio virimui
– šviežių petražolių puokštės
– druskos, cukraus ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
– alyvuogių aliejaus kepti
Patiekti:
– tarkuoto kietojo sūrio
– itališkos duonos
– ypač tyro alyvuogių aliejaus
– kapotų petražolių
GAMINIMO EIGA:
Šį receptą paruošė Renata iš Sezoninė virtuvė. Visą gaminimo eigą RASITE ČIA.
Skanaus!