RECEPTAS | Viščiukų šlaunelės su bulvėmis ir šonine, troškintos grietinėlės ir špinatų padaže

JUMS REIKĖS (5 porcijoms):

– 900 g viščiukų šlaunelių (5 gabalėlių)
– 3 v. š. sviesto
– 1 a. š. rūkytos paprikos
– 1 a. š. džiovintų prieskoninių žolelių
– ½ a. š. druskos
– ½ a. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų
– 1 svogūno
– 4 skiltelių česnako
– 100 g karštai rūkytos šoninės
– 500 g mažų bulvių
– 1 a. š. džiovintų prieskoninių žolelių
– 1 a. š. druskos
– 1 stiklinės (250 ml) vištienos sultinio
– 1 stiklinės (250 ml) riebios grietinėlės (35-36 proc.)
– 140 g špinatų lapelių
– 70 g tarkuoto kietojo sūrio

GAMINIMO EIGA:

Šį receptą paruošė Asta iš Saulėta virtuvė. Visą gaminimo eigą RASITE ČIA.

Skanaus!

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS