RECEPTAS | Rudeniškas veršienos troškinys

JUMS REIKĖS (4 porcijoms):

– ~500 g šviežio veršienos kumpio
– 2 v. š. miltų
– 4 v. š. alyvuogių aliejaus
– 1 didelio svogūno
– 2 morkų
– 2 saliero stiebų
– 5 česnako skiltelių
– 2 v. š. pomidorų pastos
– 3 stiklinių (750 ml) jautienos sultinio
– 2 lauro lapelių
– ½ a. š. džiovintų čiobrelių
– 1 a. š. druskos
– ½ a. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų
– 3 vidutinio dydžio (ar 6 mažų) bulvių

Patiekti:

– šviežių žalumynų

GAMINIMO EIGA:

Šį receptą paruošė Asta iš Saulėta virtuvė. Visą gaminimo eigą RASITE ČIA.

Skanaus!

Prisijunk

prie daugiau nei 7000 žmonių, kurie gauna naujienlaiškius su video receptais, straipsniais apie maistą, bei informaciją, kada atvežame šviežius produktus į Jūsų miestą

GAUTI NAUJIENLAIŠKIUS