„Perku tik žalius produktus kaip mėsą, varškę, daržoves ir vaisius ir pastarieji visada nepriekaištingo skonio, švieži, turi pakankamai drėgmės.
Gatavų produktų po keleto bandymų vengiu, nes jie pasiekia pirkėją jau nebe švieži, ypač kepiniai. Jie man primena produktus iš paprasto supermarketo. Tai yra normalu, nes praeina laikas, kol pasiekia vartotoją. Supratau, kad reikia pirkti tik tuos produktus, kurie ilgai laikosi, pvz.obuoliai, daržovės, tik ne uogos. Uogienės, nors ir rašoma, kad mažai cukraus, bet bistiek per saldumą nejaučiu uogų ar vaisių skonio. Jas tiesiog išmečiau, nes neatitiko reklamos. Taigi, niekada nepirksiu uogienių, sirupų, išskyrus šaltalankio sultis. Apskritai, cukrus tik gadina skonį ir labai sunku išlaokyti produktą su mažai cukraus, pati patiriu kaskart.Nežinau, gal labai reikliai komentuoju, bet tokia jau tikrovė. Būkim visi teisingi sau ir kitiems. Ačkū, kad organizuojate apklausas, jos labai padeda formuoti teisingą požiūrį.“
Meilute